Wednesday, July 1, 2015

Assalamu'alaikum / Salam Sejahtera / Salam 1UiTM

Y Bhg. Tan Sri Dato’ Sri / Datuk Prof / Dato’ / Datin / Prof / Tuan / Puan,


HEBAHAN BERKENAAN "INFORMATION SKILLS CLASS" DAN "REFERENCE MANAGEMENT SOFTWARE TRAINING-EndNote /Mendeley"@  PERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK Utama (1),2015.Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.


Sukacita dimaklumkan pihak Bahagian Perkhidmatan Akademik , Perpustakaan Tun Abdul Razak Utama (1) ingin membuat hebahan mengenai perkhidmatan kami iaitu  "Information Skills Class"dan "Reference Management Software Training-Endnote/Mendeley".Kedua-dua perkhidmatan ini bertujuan untuk memberi tunjuk ajar, melaksanakan pencarian maklumat dengan lebih berkesan, dapat menggunakan sumber-sumber maklumat yang berwasit dan mahir menghasilkan sitasi/senarai rujukan. Latihan/kelas adalah secara PERCUMA. Selain daripada latihan/kelas, pihak kami juga menawarkan Konsultasi Secara Berkumpulan atau Perseorangan.

Kepada yang berminat, terutamanya pelajar pasca siswazah,pensyarah, penyelidik UiTM boleh terus menghubungi pihak kami melalui emel atau telefon.


*Mohon dihebahkan kepada pensyarah-penyarah, pelajar pra dan pasca siswazah fakulti/pusat masing-masing.


Segala kerjasama daripada pihak tuan/puan amat kami hargai. Sebarang kemusykilan boleh diajukan terus ke pihak kami melalui telefon atau emel.        

Harap Maklum dan Terima Kasih.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.